Over Kompier

Waarom Kompier

In 2016 is Dennis Kompier gestart met Kompier Energy Support. Voor de start heeft Dennis Kompier zijn Master in de Energie behaald en hij heeft bij diverse netbeheerders en aannemers gewerkt. Nu bestaat het team bij Kompier Energy Support uit een hechte club jonge, ambitieuze technische professionals die elke dag klaar staan om technische uitdagingen te realiseren.

Nederland werkt aan een duurzame toekomst. Minder CO2 uitstoot en minder aardgas. Het elektriciteitsnet in ons land is robuust en kent een grote betrouwbaarheid. Toch staat de capaciteit van het elektriciteitsnet onder druk. De laatste jaren wordt het elektriciteitsnet geheel anders benut. De snelgroeiende vraag naar verduurzaamheid levert transportcapaciteit in grote delen van ons land problemen op. Kompier Energy Support is een speler die levert diensten o.a. detachering, tracé engineering en project ondersteuning waar onze opdrachtgevers blij van worden.

Bij Kompier Energie Support begint elk project bij de klant, pas daarna komt de techniek. Wij vinden namelijk dat elke klant maatwerk verdient en juist daarin maken wij het verschil. Kompier Energy Support is tenslotte niet voor niets Your Energy Support!

Kompier Energy Support staat voor:

Ambitieus

Technisch

Betrokken

Actief

Wij staan voor je klaar

Kompier gaat graag met je in gesprek om samen uw uitdaging te bespreken. Klik hier om op de koffie te komen.